Loop je eigen pad, zoek een coach die bij jou past

Een coach is iemand die naar je luistert en die een stukje mee loopt op jouw levenspad. Het is iemand die elke persoon en elk pad als uniek ziet en die ieder mens in zijn eigen waarde laat. 

Een coach is niet iemand die adviezen geeft en je gaat vertellen hoe het zou moeten, want alleen jij weet wat goed is voor jou. Een coach helpt je alleen om dat voor jezelf duidelijk te krijgen. 

Geen enkel coachtraject is hetzelfde. Het is elke keer een avontuur waar je samen vol enthousiasme, zonder vooraf gestelde verwachtingen en super nieuwsgierig weer in stapt. En dan maar zien wat je onderweg tegenkomt.

En dat is nu juist ook precies wat een coachtraject zo leuk maakt!

Je begint met een vraag, een probleem waar je tegenaan loopt, een idee van wat je nodig hebt, een doel waar je uit wilt komen en dan is het van daaruit kijken wat er gebeurt. Samen is het voelen wat er op dat specifieke moment voor dat specifieke probleem nodig is. 

Als energetisch coach werk ik vanuit een holistische visie. Wat inhoudt dat ik naar een mens als geheel kijk in mijn coaching. En ik werk met energie als tool. Dat klinkt misschien wat zweverig of vreemd, maar eigenlijk valt dat best mee. Het komt er in het kort op neer dat ik denk dat wil je alles uit jezelf en je leven kunnen halen, dan moet alles in balans zijn. Het gaat daarbij om de balans van het fysieke, mentale, emotionele en spirituele deel in ons. 

Om in de juiste “flow” te komen moet de energie stromen. 

Soms voel je heel duidelijk dat het stroomt en soms helemaal niet. Het is dus uitzoeken wat voor jou maakt dat de energie wel of niet stroomt. 

En die zoektocht doe ik graag op een luchtige lichte manier, met veel humor en plezier. Ja echt! Want het hoeft echt allemaal niet zo zwaar te zijn hoor.
Tuurlijk is het soms even pittig, want je bent vaak niet zomaar uit balans geraakt. Maar we moeten het ook niet erger maken dan het is. 

En wat mij betreft werkt lichtheid en luchtigheid een stuk positiever dan zwaarte en duisternis. Voel jij ook het verschil?

Aanbod

Energetisch Coaching 
1-op-1

Wil je echt gaan voor langdurig resultaat,
dan past 1-op-1 coaching wellicht het beste bij jou.  We gaan samen kijken naar jou specifieke doel(en) en dan maken we een plan hoe we die kunnen bereiken.

Ik bied twee pakketten aan.
Een 3 maanden en een 6 maanden pakket.

Hier lees je meer.

Workshops

Wil je niet meteen vastzitten aan een langlopend traject,  maar wil je wel op een laagdrempelige en ontspannen manier bezig zijn met je persoonlijke ontwikkeling?
Dan zijn de workshops ideaal voor jou.

Ik geef workshops over verschillende thema’s.
Bekijk hier alle workshops.

Op pad met Michelle

In 2020 start ik met een pilot programma. 
Samen met een vast groep gaan we samen op zoek naar hoe we ons eigen pad bewandelen. 

Dir programma is nog in ontwikkeling. 
Als je meer hierover wilt weten, neem dan even contact met me op via het contactformulier. 

Binnenkort volgt meer informatie. 

Laat je inspireren

Wil je op de hoogte blijven?

Sluit Menu